Geffen Cauldry

Description:
Bio:

Geffen Cauldry is de leider van de avonturiergilde in westend en een bekend figuur in de stad en erbuiten. Hij is van middelbare leeftijd en kleedt zich meestal in paarse kleding of gewaden.

Toen een cult valse munten verspreidde en pogingen ondernam om via magie experimentele draken te creƫren nam hij de operatie over van Elena. Hij gaf de groep een laatste kans zich te bewijzen. Hij overzag het uitdelen van de beloningen en hielp de invloed van de gilde op de stad uit te zuiveren.

Geffen heeft kort toegezien op de opvang van Jo’anna na een mislukte ontvoeringspoging door Weylan Farce. Hij liet Ivor toe gebruik te maken van faciliteiten van de gilde om het meisje op te leren, wel is waar tegen lichte betaling.

Na een kleine, zeer korte uitstap van de groep binnen de criminele onderwereld bood hij de groep aan zijn politieke macht te gebruiken om hen een andere opdracht toe te wijzen, hetgeen ze weigerden.

Geffen zou momenteel in onderhandelingen zitten met Aryn “zeevos” Sparrowhawk over het terugkopen van de gestolen schepen

Geffen is vertegenwoordiger van de avonturiergilde binnen de adviesraad van Westend, hetgeen politiek enorm gevoelig ligt.

Geffen Cauldry

Westend Season 2 wanneso